SETING OPHAN TSEL TERBARU

Diposting oleh Sriwardoyo anggitolukit pada 09:44, 29-Jan-14

Mnawi set Hp sampun kagunduli,
to the poin
langsung comot mawon
proxy-opmin-tsel-txt.zip
lan
proxy-op-tsel-txt.zip
mugi mufangat
ingkang prasaja-ing-internet
nuwun

*Gantos nami file dados format 'txt'

pengganti bug klip tsel 27 januari 2014

Diposting oleh Sriwardoyo anggitolukit pada 04:48, 26-Jan-14

puls nol
lajeng
dipun pasang setingan
server-opmin-tsel-penggan.txt
sumangga para kadang mitra
nuwun

TOP SECREAT...[BUGS-ALL-OPERATOR]

Diposting oleh Sriwardoyo anggitolukit pada 23:38, 08-Jan-14

sumangga


bugs-all-operator.txt


ing pangatos-atos bab internet
nwn

APLIKASI JAVA 8 januari 2014

Diposting oleh Sriwardoyo anggitolukit pada 05:02, 08-Jan-14




Yektos sistem OS paling spuh menggah piranti alus handset,tansah dipun inivasi murih sampuranipun
kagem para sderek ingkang ngersakakn aplikasi kala wau sumangga;
1.paling-gress-opnext71hui209c-jar.zip
2.opmin-7-1-handler-firefox.zip
3.facebookhandler-1-jar.zip
4.facebookhandler-1.jar
5.ophand-71-hot-jar.zip

mugi-mugi mufangat.
nuwun

TELKOMSEL DAH NEMU KUTANGNYA 3 JANUARI 2014

Diposting oleh Sriwardoyo anggitolukit pada 10:07, 03-Jan-14

Hahahahaha
semantn lami tsel mbotn manggih kutang ingkang ical
wahh nmbe kita panggih proxy-kutang tsel
mung masang proxy wau ing browser hape
lajeng lebetakn url KLIP.TELKOMSEL.COM
BERES
isi kolom ingkang bade kita tuju, umpami on.fn.me lan sak pikajeng panjenengan
namung kawula nembe nyobi balance=0
dereng nyobi pulsa sak ember
parakadang ingkang ngersakakn sumangga,kutang-tesel.txt
mung pamuji kawula mugi kutang-?proxy-tsel puniki pas ing palenggahan panjenengan sami

Pencari-ip-sakti APLIKASI PENGACAK PROXY

Diposting oleh Sriwardoyo anggitolukit pada 05:26, 30-Des-13

kagem para sderek sadaya, menika kawula aturakn aplikasi minangkani srana kita luru proxy supados manggih proxy gsang/worked nanging gratis menggah pigunanipun ing ngeNet/grentong

ingkang perangkat-keras andro sumangga
1.pamn-ip-scanner-0-6-3.apk
ingkang mnika khusus hardware compy/laptop sumangga
2.angry-ip-scanner-3-0-beta.rar
3.angry-ip-scanner-3-0-4.zip

mugi aplikasi puniki migunani.nuwun

SOFWARE UNTUK EFFISIENSI RAM ANDRO

Diposting oleh Sriwardoyo anggitolukit pada 12:32, 28-Des-13

Software yang dibutuhkan;
1.org-azasoft-swapper-v1-7.apk
2.sd-booster-v1-51.apk
3.ram-manager-pro-v5-2-2-ap.rar
mudah-mudahan handset anda akan lebih ringan dalam running berbagai aplikasi